Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Sepia foto op aluminium

Een sepia foto op aluminium is een originele fotobewerking die je kunt uitvoeren op FotoOpAluminium.nl. Je hebt hierbij zelf geen gedoe met fotobewerkingssoftware, maar je laat dit gewoon door ons doen in een paar seconden. Sepia kleur geeft jouw foto sepia een nostalgische en vintage uitstraling. Dit is een ideale combinatie met een foto op aluminium, waarbij het aluminium materiaal een strakke uitstraling geeft. Het foto afdrukken sepia effect geeft jouw huis een unieke wanddecoratie!

Sepia foto op aluminium

Geef je sepia foto nog meer uitstraling

Je kunt jouw favoriete foto met deze sepia foto bewerking nog meer uitstraling geven. Een sepia tint, ook wel sepia kleur genoemd, geeft jouw foto een bruinige kleur die doet denken aan oude, historische foto’s. Dit geeft net als de zwart-wit bewerking een vintage effect aan de foto sepia. Dit is vooral mooi als je een oudere foto gebruikt, zoals een oude foto van jouw woonplaats. Ook kun je een recente foto gebruiken, zoals een natuurfoto, familiefoto, foto met je vrienden of vakantiefoto. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit wat voor soort foto je gebruikt, met de uitkomst na de bewerking zul je altijd tevreden zijn met jouw sepia foto. Dit kun je allemaal doen in onze besteltool, nadat je een foto en het formaat hebt uitgekozen. Dit is allemaal mogelijk met een paar snelle muisklikken, zonder het gedoe van een fotobewerkingsprogramma. Je krijgt de garantie dat ook een fotobewerking op onze site er professioneel uitziet.

Het bestellen van een sepia foto op aluminium

Met een foto sepia bewerking van jouw favoriete foto op aluminium profiteer je van twee uitstekende onderdelen. Allereerst de sepia tinten, zoals hierboven al gezegd. Ten tweede is een aluminium plaat ideaal om je foto met sepia kleur op af te drukken. Een foto afdrukken op aluminium is goedkoop op onze site, en heeft daarnaast ook nog eens een strakke en stoere uitstraling. Na de bestelling wordt de sepia foto op aluminium al binnen 4 werkdagen verstuurd. De formaten waaruit je kan kiezen hebben afmetingen die variëren van 20 x 20 cm tot 180 x 120 cm. Het foto afdrukken sepia effect van FotoOpAluminium.nl zullen de eyecatcher van jouw interieur worden! Er zijn dus genoeg redenen om een foto op aluminium te bestellen op FotoOpAluminium.nl.

Bestel nu snel een sepia foto op aluminium!