Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Grote foto op aluminium

Je hebt het vast wel eens gezien of je hebt er eentje thuis: een grote kale muur. Saai toch? Wij van FotoOpAluminium hebben dé oplossing voor die grote kale muur. Laat een grote foto afdrukken op aluminium om je saaie muur op te fleuren! Een foto afdrukken groot formaat wordt steeds populairder omdat dit tot voor kort alleen mogelijk was met kleine foto’s. Als jij snel je allermooiste foto opzoekt dan gaan wij deze foto groot afdrukken op aluminium. Zo haal je een echte eyecatcher in huis welke je met trots aan je gezin of gasten kunt presenteren aan die muur die voorheen zo saai en kaal was. Zoals je van FotoOpAluminium gewend bent is ook dit product van uitstekende kwaliteit en bieden wij de beste service. Wacht niet langer en hang binnenkort een grote foto aan de muur!

Foto van een bruine hond op aluminium

Een grote foto voor iedereen

De mogelijkheden voor een foto op aluminium groot zijn werkelijk eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou afdrukken. Of het nu gaat om een hele mooi vakantiefoto, een kiekje van je achtertuin, een gezin of familieportret. Alles is mogelijk! Mocht het nu zo zijn dat je wel een kale muur hebt, maar dat je geen begenadigd fotograaf bent dan is het ook mogelijk om je idool, een inspirerend persoon of een prachtige quote om te laten toveren tot een foto op aluminium groot formaat. Je hoeft alleen de juiste foto of afbeelding te vinden en een bestelling te plaatsen. Een foto groot is dus geschikt voor jong en oud. De één wil graag zijn of haar idool een plek geven in huis en de ander wil dagelijks herinnerd worden aan zijn of haar herinnering. Zoek dus snel de juiste foto of afbeelding op en bestel!

Foto afdrukken groot als cadeau

Mocht je nog op zoek zijn naar een fijn en origineel cadeau voor iemand dan is een grote foto printen de uitkomst van je zoektocht. Een foto op aluminium is namelijk leuk om te geven, maar nog vele malen leuker om te ontvangen. Het gaat hier natuurlijk om een foto groot formaat dus jouw cadeau zal vast en zeker een speciaal plekje krijgen bij de ontvanger. Verras bijvoorbeeld je opa of oma met een prachtig familieportret op zijn of haar verjaardag of tijdens een huwelijksjubileum. De ervaring wijst uit dat een tastbaar cadeau als een foto vele malen meer gewaardeerd wordt dan een geldbedrag en een bos bloemen. Maak dus snel een keuze qua foto en laat ons jouw foto groot uitprinten. Kun je niet kiezen welke foto het moet worden dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een fotocollage op aluminium te ontwerpen. Dit kun je zeer eenvoudig doen via onze ontwerppagina. Verras een vriend, kennis of familielid door ons een collage of foto groot formaat afdrukken te laten.

Eigenschappen van een foto op aluminium

Zoals je van ons gewend bent loopt het assortiment voor foto’s op aluminium behoorlijk uiteen. Wanneer we alleen kijken naar het formaat zijn er tientallen verschillende opties te kiezen. Het kleinste formaat is 20 x 20 centimeter waar het grootste formaat maar liefst 180 x 120 is! Hiertussen zitten nog behoorlijk wat verschillende formaten en uiteraard is het ook bij een foto op aluminium mogelijk om een eigen formaat te selecteren. Wij bieden twee soorten aluminium aan: wit en geborsteld. Tot slot kun je ook nog kiezen of je jouw foto voor binnen of voor buiten wilt bestellen. Van binnen zijn de meeste muren tegenwoordig al voorzien van hippe muurdecoratie, maar aan de buitenkant is dit nog niet het geval. Met al deze opties dan zit het juiste soort en formaat er vast tussen!

Zwart-witte foto op aluminium in licht interieur

Grote foto bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en begint met het zoeken van de juiste foto of afbeelding. Zodra je deze gevonden hebt dan kun je deze uploaden en krijg je direct een voorbeeld te zien. Is dit gelukt dan kies je of de foto staand of liggend moet, of je een witte of geborstelde toplaag wilt, of je foto voor binnen of voor buiten is en het perfecte formaat voor je foto. Wanneer deze keuzes gemaakt zijn dan ga je verder naar de extra opties. Hier kun je één van onze diverse ophangsystemen uitkiezen of ervoor kiezen om geen ophangsysteem toe te voegen aan je fotoproduct. Een andere extra is om een kleurbewerking toe te passen op jouw foto, dit is niet verplicht maar kan soms erg mooi uitpakken! De belangrijkste extra optie is de fotocontrole. Dit houdt in dat één van onze professionals jouw foto beoordeelt op kwaliteit. Wij bevelen een fotocontrole altijd aan omdat we willen voorkomen dat jij een product ontvangt dat niet aan jouw wensen voldoet. Als je alle extra opties bekeken hebt en een keus hebt gemaakt dan kun je jouw bestelling controleren en in de winkelmand plaatsen. Is het bestellen gelukt dan gaan wij voor jouw aan de slag zodat jij zo spoedig mogelijk van jouw foto op aluminium groot kunt gaan genieten!