Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Foto ophangsysteem aluminium

Wil jij je foto op aluminium ophangen? Een foto ophangsysteem is eenvoudig bij te bestellen in het bestelsysteem. Voor een prijs van € 4,97 heb je al een rvs ophangsysteem! Daarnaast hebben we ook tal van andere handige en mooie ophangsystemen. Benieuwd naar welke opties er allemaal voor jou zijn? Hieronder hebben we een aantal foto’s voor jou klaarstaan, zodat jij kan zien welke verschillende ophangsystemen er allemaal zijn.

Eigenschappen van ophangsysteem

Zoals eerder benoemd zijn er bij ons meerdere ophangsystemen verkrijgbaar. Maar waar bestaan onze ophangsystemen uit? Met één van onze ophangsystemen hangt je foto op aluminium strak aan de muur. Het standaard foto ophangsysteem bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het ophangsysteem moet aan de achterzijde worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Zo lijkt het net of je foto op aluminium 'zweeft'. Dit komt vooral door de afstandhouders, die een tussenruimte tussen muur en aluminium foto creëren. Toch hangt je foto op aluminium met dit ophangsysteem stevig aan de muur! Een foto ophangsysteem aluminium kopen kan je gemakkelijk aanvinken in het bestelproces. Hieronder vertellen we aan jou hoe je een foto op aluminium kan ophangen.

Ophangsysteem 1

Foto ophangsysteem op aluminium

Een aluminium poster ophangsysteem is zeer gemakkelijk om op te hangen. Het aluminium plaatje bevat namelijk een lijmlaag. Verwijder eerst het folie van zowel de achterkant van je foto op aluminium als van het aluminium plaatje en plak het plaatje nauwkeurig (recht en in het midden) op de aluminium foto. Doe hetzelfde met de afstandhouders. Het is noodzakelijk dat de lijm eerst 24 uur uithardt. Je kunt dus niet meteen jouw dibond foto ophangen. Ondertussen kun je een mooi plekje in huis zoeken waar jij de dibond ophangen kan. Boor op de plek waar je jouw foto op dibond ophangen gaat voorzichtig een gaatje in de muur, waar je een schroef met plug in doet. Als de lijm is uitgedroogd, kun je je dibond foto ophangen en genieten van het resultaat! Met onze ophangsystemen is het ophangen van jouw foto op aluminium geen probleem! En mocht je er echt niet uit komen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Let op! Als je het ophangsysteem hebt bevestigd op je foto op aluminium, is het noodzakelijk dat je deze eerst 24 uur laat uitharden. Daarnaast is het verstandig de ondergrond eerst te ontvetten. Hierdoor blijft het ophangsysteem op zijn plaats!

Ophangsysteem 2

Diverse ophangsystemen

Hieronder zijn er foto’s te zien van de drie verschillende ophangsystemen. In onze besteltool maak je de keuze welk foto ophangsysteem je wenst te ontvangen. Jouw aluminium foto ophangen kan dankzij deze handige ophangsystemen niet mislukken! Een ophangsysteem aluminium foto kopen doe je het meest voordelig bij FotoOpAluminium! Een ophangsysteem aluminium foto is sterk en zorgt daarbij voor een mooi uiterlijk, welk ophangsysteem je nu ook besteld!

Ophangsysteem 3

Wij hopen dat je via deze manier voldoende informatie hebt gekregen over de ophangsystemen die wij verkopen bij foto’s op aluminium. Wanneer je toch nog een vraag of hulp nodig hebt kan je op onze website een kijkje nemen bij de pagina van veelgestelde vragen. Hier zijn alle vragen per onderwerp ingedeeld, zodat het zoekproces voor jou wat makkelijker wordt gemaakt. Wanneer jij hier geen antwoord op je vraag krijgt, kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Deze is op elke dag bereikbaar van 08.30 uur tot 16.00 uur, via de mail of telefoon. Wanneer je een mailtje stuurt kan je binnen 24 uur een reactie verwachten, als dit ook op een werkdag is. Bij FotoOpAluminium.nl hebben wij jarenlange ervaringen in printen op aluminium en dibond en wij voorzien onze klanten van de beste kwaliteit. Bestel daarom vandaag nog een aluminium plaat, waarbij je keuze hebt uit verschillende ophangsystemen!