Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Foto voor aluminium buiten

Ben jij zelf geen fan van een foto op canvas voor buiten of een plexiglas foto voor buiten? Wanneer jij een foto voor buiten wil kan je ook kiezen voor een foto op aluminium buiten. Hierdoor hoef je niet per se te kiezen voor een foto afdrukken op canvas voor buiten. Voor jouw buiten foto maken wij gebruik van een speciaal soort aluminium, waardoor jij verzekerd bent voor je geld. Daarnaast hebben wij diverse ophangsystemen, waardoor een foto buiten ophangen slechts kinderwerk is. Geïnteresseerd in een foto afdrukken voor buiten? Dan ben jij bij FotoOpAluminium op het juiste adres! Bestel jouw foto buiten bij ons en voor je het weet heb je het product thuis hangen!

Opties bij een foto voor aluminium buiten

Bij een aluminium foto buiten kan je veel kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een buiten foto in de tuin of op het balkon. Een foto voor buiten kan jouw ruimte de boost geven die het nodig heeft. Je kunt kiezen voor een speciale aluminium wanddecoratie voor buiten. Deze is bestand tegen alle weersomstandigheden. Jouw foto buiten zal dus niet verkleuren in het zonlicht en niet vervormen of kromtrekken door vocht of warmteverschillen. Je bestelt gemakkelijk een foto op aluminium voor buiten. Maar wat voor foto kan je gebruiken bij een foto op aluminium geschikt voor buiten?

Foto op aluminium voor buiten

Bij een foto op aluminium voor buiten kan je kiezen voor een foto met een persoonlijk karakter. Hierbij kan je denken aan een foto van jou met jouw gezin, een foto van je kinderen of een foto van de gehele familie. Een foto van jouw gezin op die ene mooie vakantie kan prachtige herinneringen naar boven halen. Elke keer als je weer naar deze foto kijkt, ga je weer terug in de tijd. Naast een persoonlijke foto kan je ook kiezen voor foto’s die een minder persoonlijk karakter hebben, zoals een foto van jouw favoriete artiest of van een indrukwekkende bezienswaardigheid, met als voorbeeld de Eiffeltoren. Ook dieren zoals een tijger of een olifant kunnen een krachtige boodschap uitstralen. Waar je ook voor gaat, bij een foto afdrukken voor buiten is een foto op aluminium een hele goede optie. Hierdoor hoef je ook niet meer per se te kiezen voor een foto op canvas voor buiten of voor een plexiglas foto voor buiten. Op onze website hebben we ook tal van geslaagde voorbeelden. Wij raden het aan om hier even naar te kijken, zodat jij wat inspiratie kan opdoen. Hieronder vertellen wij aan jou waarom jij moet gaan voor een foto op aluminium buiten.

Materiaal

Bij een foto voor buiten in tuin is een foto aluminium buiten een uitstekende optie. Het materiaal bevat waterbestendige inkt en wordt door ons helemaal klaargemaakt voor buitengebruik. Daarnaast kan jij bij een foto voor buiten op aluminium kiezen uit diverse ophangsystemen, waardoor je de foto gerust buiten kan ophangen. Een foto buiten ophangen is dan ook geen probleem. Wij verzekeren jou dat er niks mee zal gebeuren, want jouw foto is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit komt door het gebruikte materiaal voor de foto op aluminium voor buiten, hierdoor blijft de aluminium foto voor buiten lang mooi.

Een andere manier waarop je een foto op aluminium buiten kunt gebruiken, is als naambordje. In onze besteltool kun je namelijk tekst toevoegen aan je foto. Ook kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met een bewerkingsprogramma en zelf een ontwerp maken. Het aluminium geeft een stoere look aan jouw naambord. Hieronder krijg je informatie hoe je bij ons een foto voor aluminium buiten kan bestellen.

Bestellen van jouw foto op aluminium buiten

Met onze eenvoudige besteltool is het bestellen van jouw foto op aluminium buiten slechts kinderwerk. Ons bestelproces bestaat uit drie eenvoudige stappen, personaliseren, extra opties en het controleren van de gegevens. Het eerste wat jij kan doen is het uploaden van een foto. Hierna kan je eventueel tekst toevoegen, om de foto op deze manier nog persoonlijker te maken. Na het invullen van het juiste formaat kan je klikken op voorvertoning (het oogje). Hiermee krijg jij een indruk van hoe het product er in de realiteit uit komt te zien.

De tweede stap is het wel of niet aanvinken van extra opties. Eerst kan je uit vijf verschillende ophangsystemen kiezen, namelijk:

  • Standaard ophangsysteem;
  • Afstandhouders niet RVS;
  • Afstandhouders zijgrip;
  • Afstandhouders RVS;
  • Ophangsysteem RVS zwart.
Foto op aluminium voor buiten aan stenen muur

Uiteraard is het niet verplicht om te kiezen voor een ophangsysteem. Daarna kan je aangeven of je gebruik wil maken van professionele fotocontrole. Hierbij doet een collega van ons als het ware een dubbelcheck, waarbij jouw foto wordt beoordeeld op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Wij raden het aan om gebruik te maken van deze optie, het is verkrijgbaar voor een voordelige prijs en hierdoor kom je niet voor eventuele verrassingen te staan. Als laatste kan je aangeven of je gebruik wil maken van een filter. Hierbij heb je de keuze uit zwart-wit en sepia.

De laatste stap is het controleren van de gegevens. Deze zijn voor jou in een opsomming neergezet en wanneer je hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar te wachten. Een foto afdrukken op canvas voor buiten is zeker mooi, maar een foto op aluminium buiten ook! Wacht dan ook niet langer en bestel dit schitterende product!