Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Geborsteld aluminium

Jouw foto op aluminium kan gedrukt worden op twee soorten ondergronden. Een mogelijke afwerking is foto op geborsteld aluminium. Bij deze afwerking zie je de aluminiumstructuur door je foto heen. Op deze manier krijg je een ruwe, matte finish van je foto, wat een stoere look geeft. Daarnaast brengt het geen extra kosten met zich mee. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een schitterende foto op geborsteld aluminium!

Geborsteld en wit aluminium

Een foto op geborsteld aluminium

Op onze website heb jij de optie om jouw favoriete foto op aluminium te laten afdrukken. Hierbij heb je de keuze tussen twee aluminiumsoorten, namelijk uit een foto op wit aluminium en een foto op geborsteld aluminium. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee soorten? Bij geborsteld aluminium wordt gebruik gemaakt van transparante bedrukking. Dit houdt in dat de witte stukken uit je foto doorzichtig op het aluminium worden gedrukt. De toplaag van het aluminium is geborsteld en hierdoor wordt de aluminiumkleur en structuur zichtbaar. Op deze manier wordt een stoere look gecreëerd. Hierbij krijgt jouw foto een ruwe en matte finish. Door de geborstelde toplaag worden de kleuren van je foto iets minder helder. Wanneer je de meest heldere afdruk wilt, kun je kiezen voor wit aluminium. Bij geborsteld aluminium heb je een ruw en levendig effect, wat een mooie, industriële uitstraling geeft aan je interieur. Ondanks de industriële uitstraling vindt een foto op geborsteld aluminium overal wel zijn plek.

Bestel jouw foto op geborsteld aluminium

Bij FotoOpAluminium.nl hebben wij voor jou een breed en divers aanbod aan formaten. Het kleinste formaat is 20x20 cm, maar je kan ook een foto op aluminium van 120x180 cm bestellen. Door dit brede aanbod zit het juiste formaat er voor jou altijd tussen. Daarnaast kan je ook nog een eigen formaat samenstellen. In het bestelproces kan je ook aangeven of het product voor binnen of buiten gebruik is. Een foto op geborsteld aluminium laat je dus gemakkelijk aanpassen aan jouw wensen. Op deze manier wordt jouw foto op geborsteld aluminium echt een persoonlijke en unieke wanddecoratie.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt en graag een geborstelde foto op aluminium wilt bestellen, kun je jouw foto allereerst uploaden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie familie foto of een foto van een verre vakantietrip. Uiteraard kan je ook kiezen voor foto’s die wat minder persoonlijk zijn, zoals een foto van jouw favoriete artiest. Bij FotoOpAluminium kan je alle kanten op! Wanneer je dit hebt gedaan, kun je in de besteltool het formaat, de uitsnede, binnen- of buitengebruik en de aluminiumsoort selecteren.

Geborsteld aluminium

In het bestelproces kan je ook aangeven of je gebruik wil maken van professionele fotocontrole. In dat geval gaat één van onze professionals jouw foto beoordelen op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Bij deze foto wordt er niet gekeken naar de uitsnede, hierbij vertrouwen wij op jou eigen inzicht en verantwoordelijkheid. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je eventueel een aantal fotobewerkingen uitvoeren.

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je jouw bestelling afronden en gaan wij jouw persoonlijke foto op aluminium maken! Je bestelt een foto op aluminium nu voor de laagste prijs. Vanaf € 60,- wordt jouw bestelling ook nog eens gratis verzonden! Jouw foto op aluminium wordt binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Onze klanten worden voorzien van de beste kwaliteit en daarbij zijn onze producten verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Bij vragen kan je een kijkje nemen op onze website. Hier hebben we een pagina met veelgestelde vragen. Wanneer jij hier geen antwoord op je vraag kan vinden kan je gerust contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag een foto op geborsteld aluminium en geef jouw muur de boost die het verdient!