Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Foto op dibond

Ben jij al een tijdje op zoek naar een manier hoe jij jouw muur een boost kan geven? In dat geval hoef je niet meer verder te zoeken. Bij FotoOpAluminium.nl kan je een foto op dibond bestellen. Daarbij kan jij jouw dibond schilderij op diverse manieren personaliseren, waardoor jouw dibond foto uniek wordt. Een foto dibond is tegenwoordig populair en geeft door haar strakke en matte look een impuls die jouw ruimte nou net nodig heeft. Benieuwd wat de opties zijn met een dibond? Lees dan hieronder verder. Eerst vertellen wij wat over hoe een foto op alu dibond precies in elkaar zit. Een aluminium dibond is de trendsetter van 2022. Laat jouw dibond bedrukken bij FotoOpAluminium.nl!

Close up van foto op aluminium

Het materiaal

Een dibond bedrukken doen wij op een aluminium metalen plaat. Het dibond materiaal bestaat uit maximaal drie lagen en daardoor staat de dibond foto ook wel bekend als een sandwichplaat. Jouw ontwerp wordt vervolgens op één zijde van de aluminium plaat afgedrukt. De onderste laag van een foto op dibond is afgewerkt met een glanzende zilverkleur die de kwaliteit hiervan perfect weerspiegeld. De randen van jouw dibond schilderij zijn vakkundig afgewerkt, zodat het elk detail perfectie uitstraalt. Bij het afdrukken van jouw aluminium dibond maken wij gebruik van een verf printer, in plaats van de transfertechniek. Hierdoor kunnen wij beter kijken of de printer schoon genoeg is, of de pixels van de juiste kwaliteit zijn en/of de verzadiging duurzaam is en niet zal vervagen. Dit zorgt ervoor dat wij al onze klanten kunnen voorzien van een foto dibond met perfecte kwaliteit. Bij een foto op alu dibond kan je kiezen uit geborsteld aluminium en een witte, gladde afwerking.

Aluminium wit of geborsteld aluminium

Hoe wij een foto op dibond afdrukken is nu wel duidelijk. Bij een alu dibond print heb je dus de keuze uit aluminium wit of geborsteld aluminium. Bij aluminium wit is de structuur van het aluminium visueel niet zichtbaar. Dit materiaal is zeer populair bij foto´s en bij het afdrukken van teksten. Dit komt omdat een printer normaal gesproken geen witte inkt kan printen. Aluminium wit onderscheidt zich door het heldere beeld en dus doordat de structuur van het dibond aluminium niet te zien is. Wanneer aluminium wit is afgewerkt heeft het een strak uiterlijk, waardoor het bij elk modern interieur wel tot zijn recht komt.

De tweede optie bij een dibond print is het geborstelde aluminium. Deze afwerking staat bekend om een stoere en ruwe uitstraling. De structuur is in tegenstelling tot wit aluminium goed zichtbaar. De structuur van een geborsteld aluminium gaat door de witte accenten, waardoor het een levendig karakter krijgt. Zoals je ziet zijn de twee varianten zeer verschillend, maar komen zij beide tot hun recht in elk interieur. Op onze website hebben we verschillende voorbeelden van printen op dibond. Ben jij geïnteresseerd in het bestellen van een print op dibond? Hieronder leggen wij het bestelproces aan jou uit!

Bestel jouw foto op dibond bij FotoOpAluminium.nl

Een dibond foto afdrukken bij FotoOpAluminium.nl is altijd goed, omdat jij verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Het bestelproces bestaat uit drie stappen: personaliseren, extra opties en het controleren van de gegevens. Daarnaast ben jij binnen enkele minuten klaar met het afronden van jouw bestelling. Het eerste wat jij kan doen is het uploaden van de foto die jij wil. Wanneer jij dit hebt gedaan kan je kiezen uit de twee verschillende aluminiumsoorten en het formaat. Hierbij kan je kiezen uit veel verschillende formaten, waarbij 70x50 cm het meest populair is. Na het uploaden van de foto kan je rechtsboven klikken op voorvertoning (het oogje). Hierbij krijg je een indruk van hoe het product er in de realiteit uit komt te zien.

Bij stap twee heb je de keuze uit diverse ophangsystemen, die hieronder in een rijtje zijn neergezet:

  • Standaard ophangsysteem;
  • Afstandhouders niet RVS;
  • Afstandhouders zijgrip;
  • Afstandhouders RVS;
  • Ophangsysteem RVS zwart;
  • Blind ophangsysteem.
Foto op aluminium boven dressoir

Ook kan je bij deze stap kiezen voor professionele fotocontrole. Hierbij doet een collega van ons als het ware een dubbelcheck. De foto wordt beoordeeld op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en is jouw foto van de juiste kwaliteit. Wij raden het dan ook aan om gebruik te maken van deze optie wanneer je een foto wil afdrukken op dibond. Ook heb jij hier de mogelijkheid om te kiezen uit twee filters, namelijk uit sepia en zwart-wit. Na het aanvinken van wat extra opties kan jij de laatste gegevens controleren, het product in de winkelmand doen en de bestelling afronden.

Bij FotoOpAluminium verkopen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen, terwijl jij een product van perfecte kwaliteit krijgt. Bestel daarom vandaag nog een poster op dibond bij FotoOpAluminium.nl en voor je het weet heb je een schitterend product waarmee jij jouw wanddecoratie kan opfleuren!