Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

clock 0 dagen 00:00:00

Profiteer nu van 40% Zomerkorting!

Zwart wit foto

De zwart-wit foto van FotoOpAluminium is de perfecte manier om je interieur een boost te geven. Geef met de zwart wit foto op aluminium een strakke uitstraling aan de muur. Leuk voor jezelf, maar de zwart wit foto is ook leuk om cadeau te doen. Van alles is mogelijk met de foto op aluminium zwart wit. Wil je meer weten over de zwart wit foto? Lees dan gauw verder!

Zwart-witte wereldkaart op aluminium

Over de zwart wit foto

Een zwart wit foto op aluminium is een van de vele opties bij het bewerken van je favoriete foto op aluminium. De foto op aluminium is 3 mm dik en daarmee erg licht. Het gewicht van de zwart wit foto op aluminium zegt niets over de kwaliteit ervan. Het aluminium is namelijk erg geschikt om te bedrukken met een prachtige zwart wit foto. Wat ook fijn is aan de foto op aluminium is dat die een strakke, gladde uitstraling met zich meebrengt. Voor jouw zwart wit foto heb je de keuze uit twee manieren van afwerken, namelijk: een witte toplaag of een geborstelde toplaag. De afwerking met een witte toplaag heeft geen aluminium structuur waar de geborstelde toplaag dat wel heeft. Bij de witte toplaag worden de witte onderdelen van de foto niet mee geprint, maar vervangen door de witte achtergrond. Hierdoor komen de andere kleuren fel en helder naar voren. De geborstelde afwerking brengt een stoere metalen look met zich mee.

Bij FotoOpAluminium heb je de keuze uit een ruim aanbod aan formaten. Met formaten die variëren van 20 cm x 20 cm tot 180 cm x 120 cm zit er voor iedereen een geschikt formaat tussen. Voor de mensen die graag de aandacht willen trekken met de zwart wit foto is een groter formaat een idee en voor degene die het liever bescheiden houdt zijn er ook meer dan genoeg kleinere formaten beschikbaar.

Je eigen zwart wit foto op aluminium

Hoe leuk zou het zijn om je eigen foto op aluminium zwart wit in huis te halen? Het is namelijk de perfecte manier om je interieur op te fleuren. De zwart-wit kleuren geven je interieur een stoere uitstraling en het gebruikte materiaal zorgt voor een strak en glad eindresultaat. Wat fijn is aan de zwart wit foto is dat hij in ieder interieur terecht kan dankzij de neutrale kleuren. Hierdoor is het ook erg leuk om een zwart wit foto op aluminium cadeau te doen. Maar wat laat je dan op zo’n aluminium plaat afdrukken? Nou, denk bijvoorbeeld aan een prachtige kinderfoto. Een foto van de kinderen bedekt in een zwart witte kleur; hoe leuk is dat? Je geeft een personal touch aan je interieur met deze stoere, trendy wanddecoratie. In de slaapkamer kun je kiezen voor een leuke vakantiefoto.

MIsschien heb je een verre reis met je vriendin gemaakt en willen jullie die graag vereeuwigen aan de muur? De zwart wit foto van FotoOpAluminium is hiervoor de ideale manier. Boven je bed die prachtige foto in een groot formaat; dat is toch geweldig? Het is allemaal mogelijk met onze zwart wit foto op aluminium. Erg leuk voor in huis, maar ook in een restaurant kun je er een stoere sfeer mee creëren. Een zwart wit foto van een groot dier in een groot formaat geeft net dat extra’s aan de inrichting van je restaurant. Je kunt er gemakkelijk een grote, kale muur mee opvullen. Welk ontwerp het wordt is helemaal aan jou. Ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is met de zwart wit foto van FotoOpAluminium.nl!

Broertje en zusje op aluminium

Foto op aluminium zwart wit bestellen

Wil jij nou je eigen foto op aluminium kopen? Dan kan het bestelproces beginnen. Allereerst upload je de foto die je graag terugziet op jouw foto op aluminium zwart wit. Heb je gekozen voor een persoonlijke foto of ben je toch voor een ander leuk idee gegaan? Als je dit hebt afgerond kun je in hetzelfde scherm het gewenste formaat selecteren en ook de aluminiumsoort uitkiezen. Bij de aluminiumsoort kun je kiezen uit de witte toplaag of de geborstelde toplaag. Als je al deze keuzes hebt ingevuld kun je naar de volgende pagina. Hier kun je dan de zwart-wit filter over jouw ontwerp heen doen. In ditzelfde scherm kun je ook nog kiezen voor een foto controle. Als je deze optie aanvinkt gaat onze foto expert de kwaliteit van je foto beoordelen en controleren. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat. Mocht er toch nog iets aan de hand zijn met jouw zwart wit foto dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij gaan dan met jou op zoek naar de beste oplossing. Als je hebt besloten wel of niet voor de foto controle te gaan dan kun je de bestelling afronden. Vervolgens gaan wij ervoor zorgen dat jij je nieuwe wanddecoratie zo snel mogelijk kunt bewonderen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je eigen zwart wit foto op dibond bij FotoOpAluminium.nl!